preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Kanižlića Požega

Login

Facebook
 
 
Raspored zvonjenja

Sat

Od... do... Odmor
PRIJE PODNE
1. 08.00 - 08.45 5
2. 08.50 - 09.35 10
3. 09.45 - 10.30 15
4. 10.45 - 11.30 5
5. 11.35 - 12.20 5
6. 12.25 - 13.10  
POSLIJE PODNE
1. 13.30 - 14.15 10
2. 14.25 - 15.10 15
3. 15.25 - 16.10 5
4. 16.15 - 17.00 5
5. 17.05 - 17.50 5
6. 17.55 - 18.40  
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 10. 2011.

Ukupno: 6101983
Ovaj mjesec: 6409
Ovaj tjedan: 759
Danas: 87

Za djecu i roditelje

Obrazovanje

Učenje za život - prijenos znanja, vještina i kompetencija

   

Osnovna škola Antuna Kanižlića nositelj je međunarodnog projekta "Učenje za život - prijenos znanja, vještina i kompetencija". Riječ je o Erasmus+ projektu mobilnosti nastavnika (KA1) u kojemu nam je partner škola St Ignatius College Boys Secondary School Handaq  u Qormiju na Malti. Cilj je ovoga projekta steći iskustva praktičnoga rada koja ćemo uklopiti u suvremeni kurikulum izvannastavnih aktivnosti Domaćinstvo i Poduzetništvo. Škola iz Malte je iskusna u izvođenju nastavnih i izvannastavnih sadržaja domaćinstva i poduzetništva.

U jednogodišnjem projektu sudjeluju nastavnici Renata Marinić, Josipa Bušić, Igor Soldić, Danijela Stanić, Katarina Baretić i Valentina Čurčić.

 

Škola partner: http://ksihandaq.wix.com/handaq

 

Intervju s koordinatoricom projekta možete pročitati na linku:

http://www.rva.hr/vijest/2016/4467-skolsko-zvono-kempfovci-su-krenuli-u-novi-projekt-erasmus-programa-pod-nazivom-math-is-life-a-kanizlicevci-u-projekt-ucenje-za-zivot

O projektu:

http://pozeskidnevnik.hr/vijesti/2320-erasmus-program-u-os-a-kanizlica-ucitelji-se-s-malte-vratili-s-novim-idejama.html

Priloženi dokumenti:
Sazetak projekta.docx

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Drugi dan na nastavi Domaćinstva
Autor: Igor Soldić, 12. 10. 2016.

Drugoga dana našeg posjeta školi prisustvovali smo satovima Domaćinstva kod gđe M. Micallef Bonnici. Učenici su pokazali kako u kuhinji održavati osobnu higijenu, higijenu namirnica i prostora te kako pripremiti visoko rizične namirnice poput riže, ribe i piletine kako ne bi došlo do trovanja hranom. Pripremili su paellu i piletinu punjenu feta sirom i tikvicama.






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju