Sat |
Od... do... | Odmor |
PRIJE PODNE | ||
1. | 08.00 - 08.45 | 5 |
2. | 08.50 - 09.35 | 10 |
3. | 09.45 - 10.30 | 15 |
4. | 10.45 - 11.30 | 5 |
5. | 11.35 - 12.20 | 5 |
6. | 12.25 - 13.10 | |
POSLIJE PODNE | ||
1. | 13.30 - 14.15 | 10 |
2. | 14.25 - 15.10 | 15 |
3. | 15.25 - 16.10 | 5 |
4. | 16.15 - 17.00 | 5 |
5. | 17.05 - 17.50 | 5 |
6. | 17.55 - 18.40 |
Povodom obilježavanja Sv. Ambrozija 7. prosinca, zaštitnika pčela i pčelara, pedagoginja je s učenicima prvih razreda provela interaktivno predavanje na temu proizvodnje meda. Djeca su pokazala dosjetljivost i zanimanje za proces nastanka meda i život pčela.
Kako je cilj Program školskog mednog dana i promociju meda hrvatskih pčelinjaka potaknuti i educirati djecu o važnosti konzumiranja meda, djeci se skrenula pozornost na važnost uloge i značaja pčelarstva u cjelokupnoj poljoprivrednoj proizvodnji, posebice zbog održavanja ekološke ravnoteže i biološke raznolikosti.
Svim učenicima dodijeljen je med koji je zapakiran u Nacionalnu staklenku volumena 370 ml.